Her Human Universe • Wanderer through life

Her Human Universe is voor dwalende zielen, de dromers, creatievelingen, en reizigers.

WAN • DER • LUST
Wanderlust is a strong desire for or impulse to wander or travel and explore the world

Ik noem mezelf een wanderer through lifeik zwerf niet alleen graag door de wereld, maar het liefst door het hele leven. Ik hou ervan om verhalen te ontdekken, mensen te ontmoeten, prachtige plekjes te bezoeken. Reizen is dan ook een belangrijk onderwerp op Her Human Universe, met als hoogtepunt nu het semester dat ik mag studeren in Zuid-Afrika. 

Daarnaast is muziek een hoofdthema op mijn blog. Ik schrijf eigen liedjes en plaats opnames ervan af en toe op Her Human Universe. Ook deel ik graag mijn enthousiasme over muziek van anderen. Artiesten waar ik van hou zijn: Bon Iver, Matt Corby, Joni Mitchell, Beatles, Crosby Stills Nash & Young, Lianne LaHavas, Kings Of Convenience, Paul Simon, Ane Brun, Angus & Julia Stone, Balthazar, The National, Nina Simone, The Doors, Otis Redding, Other Lives, Warpaint, Anais Mitchell, Laura Marling, Curtis Mayfield, Eaves, Laura Mvula, … 

Ik zelf ben Sonja, singer-songwriter en studente Conflict Studies in Utrecht. Soms een dromer, maar ook vaak een enthousiasteling. En zeker is dat ik ervan houd om mezelf op papier te laten gelden – of een beeldscherm. Wil je meer over mij weten, dan kan je op de ABOUT pagina terecht.

Ik vind het super leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen en ik hoop dat je hier nog een tijdje rond kijkt, en misschien zelfs weer een keer terug komt. Twijfel niet een reactie achter te laten, want daar maak je me heel gelukkig mee! Check hieronder ook wat veel bekeken posts, die misschien ook voor jou interessant zijn:

THOUGHTS | overpeinzingen
Het chaotische studentenleven
Inspirerende Blogs – deel III
Is dit het dan?
STORIES | reizen
Zwerven door Amsterdam
Liefde in Parijs
Woeste bergen en warme kroegen in Ierland
PERSOONLIJK
Het leven van het meisje van de drummer
Persoonlijke Noot #2
THE UNIVERSE’S MUSIC
The Jukebox #13 – Across The Universe (Beatles)
Nieuwe Muziek: Eaves
HER MUSIC
Een liedje: Are You Tired?
Mijn allereerste youtube-video: Strangers
Wat gefilosofeer na een optreden

Tot slot ben ik heel benieuwd naar jou! Wie zijn jullie? Laat het me weten in een reactie onder de gelinkte blogpost, ik ben erg benieuwd wie mijn lezers zijn en het lijkt me superleuk jullie beter te leren kennen:)

Close