THE UNIVERSE’s MUSIC

Of je nou ook zelf muziek maakt of niet: muziek is voor bijna iedereen inspirerend. Muziek is één van mijn grote liefdes en daarom schrijf ik er maar al te graag over. Dat doe ik aan de hand van de volgende subcategorieën:

The Jukebox – Hier stel ik telkens een artiest of album centraal dat ik bewonder. Er komt van alles voorbij en muzikanten uit alle tijdperken krijgen een plaats. Ik laat je een paar van mijn favorieten nummers horen en vertel wat ik er zo mooi aan vind.

Concerten & Festivals – Hier komen de verslagen terecht van concerten en festivals die ik heb bijgewoond. Tot nu toe onder andere Stukafest en het Songbirdfestival, met op de planning: Down The Rabbit Hole 2016.

Nieuwe Muziek – Recensies van toffe nieuwe albums waar ik iets over wil schrijven, komen terecht onder Nieuwe Muziek.

Klik hier voor alle berichten in deze categorie.

The Jukebox

Close