Weet jij wat de magie is van verhalen vertellen? Door verhalen te vertellen, creëer je een nieuwe werkelijkheid. In 2017 zal Her Human Universe mijn medium zijn om mijn verhaal te vertellen, en mijn dromen realiteit te maken.

Ik ben een meisje met een missie: een creatieve missie. Mijn creatieve missie is om een leven te leiden dat mijn inspiratie voedt, dat me voldoening geeft op elk vlak. Ik wil alle verschillende aspecten van inspiratie erbij betrekken. Niet alleen creativiteit, kunst en muziek (en mijn ontwikkeling als singer-songwriter), maar ook persoonlijke ontwikkeling, reizen, nieuwe mensen ontmoeten – al die dingen die een mens een geïnspireerd gevoel kunnen geven.

2017. Nieuw jaar, nieuwe kansen, wordt er vaak gezegd. 2017 voelt als een frisse start. Zeker na het reizen in Zuid-Afrika heb ik helemaal zin om er weer tegenaan te gaan, om nieuwe doelen te stellen en plannen te maken.

Vorig semester was ik aan de andere kant van de wereld, waar het zomer is wanneer hier de winter heerst. Daar heb ik zelfvertrouwen en energie opgedaan, de zonnestralen heb ik in me opgezogen. Ik had tijd te over om na te denken over mijn dromen, mijn ambities, plannen. En ik ben er nog lang niet uit: ik heb er tientallen. Maar ik probeer te bedenken dat ik veel tijd heb, dat ik alle tijd heb om ze één voor één waar te maken.

Want vijf jaar geleden had ik nooit kunnen bedenken dat ik nu, 21 jaar, een stuk op mijn blog zou tikken over het einde van een geweldig semester in Zuid-Afrika, waar ik alleen aankwam maar met heel veel nieuwe vrienden weer wegging. Soms doe je dingen, waar je van tevoren slechts van durfde te dromen. Waar ik over vijf jaar sta: ik heb geen idee, maar ik heb er zin in om het uit te vinden.

Soms doe je dingen, waar je van tevoren slechts van durfde te dromen.”

Ik heb besloten mijn blog te gaan beschouwen als een medium waarop ik de stappen die ik maak deel, in mijn creatieve leven en zoektocht als twintiger. Zoals ik al een tijdje geleden schreef, wil ik dat Her Human Universe een blog wordt die zich richt op de creatieve jonge vrouw. Iemand die op zoek is naar meer inspiratie, op welk gebied dan ook. Ik wil dat mijn blog een platform wordt waarop ik mijn eigen zoektocht naar inspiratie in het leven kan documenteren, en ervaringen kan uitwisselen mijn mijn lezers, en waar we elkaar op deze manier kunnen inspireren.

Vanaf vandaag ben ik bezig dit nieuwe platform te creëren, en mezelf te voeden met inspiratie. Tot snel!

XXX