Ik miste nog iets persoonlijks op mijn blog. Ik merk bij andere bloggers dat ik dat vaak het leukste stukje van de hele blog vind, en bij mezelf komt het niet genoeg naar voren. Bij Hoogtepunten van de maand krijgen jullie een kleine blik in mijn leven, maar in een week als deze, waarin niet zoveel persoonlijke posts online komen, weten jullie als lezers toch eigenlijk veel te weinig van hoe het er nou écht met mij voor staat. Vandaar dat ik een nieuw concept de wereld in heb geroepen: Persoonlijke noot!

De bedoeling is dus dat ik gewoon van tijd tot tijd even achter mijn laptop kruip en lekker ga typen over hoe het met me gaat, waar ik op dat moment aan denk of gewoon wat ik dan ook kwijt wil. Dus, hoe gaat het met mij? Nou, best goed eigenlijk. Ik zit in de een-na-laatste week van het blok wat betekent dat ik eigenlijk heel hard aan het werk zou moeten zijn. Ehh….. Oeps! Ik ben heel goed geworden in studieontwijkend gedrag deze week. Ik heb van alles gedaan, vooral veel voor her human universe  en veel andere blogs gelezen, maar studeren? Nee. Ik heb eigenlijk gewoon helemaal geen zin. Ik moet een paper van 4000 woorden af hebben op dinsdagmiddag en ik heb al zo’n 2500 woorden. Ik weet even niet zo goed hoe ik verder wil, voel nog niet genoeg druk. Maandag komt het wel, denk ik.

Want ik heb een heerlijk weekend om naar uit te kijken! Zaterdag ga ik naar Nunspeet (meest random plaats op aarde haha) om met Mau een nachtje daar te overnachten. De volgende dag hebben we namelijk gereserveerd bij een wellness-centrum daar in de buurt! Een hele dag lang lekker badderen, in de sauna, een massage krijgen en helemaal ontspannen samen. Heerlijk! Gisteren was trouwens een bijzondere dag voor ons, want het was precies 2 jaar geleden dat ik voor het eerst bij hem ging eten. Het was nog geen officiële date, maar die avond werd al wel duidelijk dat we elkaar heel leuk vonden:) Hele fijne herinnering, dus!

Gisteravond gingen we daarom “traditiegetrouw” (kan je bij de derde keer al van een traditie spreken? Ik vind van wel) pasta pesto eten bij hem. En toen ik aankwam bleek ineens dat ‘ie cadeautjes voor me had! Ik was helemaal blij. Het eerste was een hele grote zak daim-chocolade van de IKEA, heeel lekker. Toen kwamen er nog twee cadeautjes van de bodyshop. Die dag daarvoor was ik er zelf langs geweest en had ik enthousiast verteld over de heerlijke olie en het fijne geurtje dat ik daar had uitgeprobeerd, en dat ik die snel voor mezelf wilde kopen. Hij had dus heel stiekem alles onthouden en de volgende ochtend zélf gekocht, als verrassing voor mij! Zó lief! En ik ben nu dus constant aan mezelf aan het ruiken want ik ruik helemaal naar arganolie en “white musk”..

En dan nu moet ik misschien toch maar eens echt mezelf gaan pushen om aan de slag te gaan voor dat paper. Nog maar anderhalve week te gaan en dan heb ik weer eventjes vakantie, can’t wait!  Maar voordat ik afsluit: hoe is het met jullie? Heb je een fijne week gehad, en leuke plannen voor het weekend? Laat het me weten:) Liefs!