Zondag is misschien wel de fijnste dag van de week. Hoewel ik veel drukke dagen heb, is zondag toch bij uitstek de dag om niet zoveel gepland te hebben. Een dag waarop je lekker kunt uitslapen en die je kan indelen zoals je zelf wilt. Daar hou ik wel van! Op Streets Ahead kwam ik het idee voor deze blogpost tegen, en ik vond ‘m zo leuk dat ik meteen gevraagd heb of ik het idee over mocht nemen. En dat mocht! Heel leuk, want dan kan ik nu dus lekker gaan wegdromen bij mijn ideale zondag…

Op mijn ideale zondag…

doe ik een paar zonnegroeten in de morgen
Hoewel ik wel graag wil slapen tot ik uit mezelf wakker wordt, hou ik ervan om de dag een beetje actief te beginnen. Zonnegroeten doe ik wel vaker ’s ochtends, en ik merk echt dat ik daar mijn dag lekker energiek en vrolijk door begin!

ontbijt ik rustig en uitgebreid
Het ontbijt is een van mijn favoriete momenten van de dag. Het is een momentje waarop alles nog lekker rustig is, en stiekem vind ik yoghurt met muesli en lekkere dingetjes erin ongeveer het allerlekkerst om te eten. Tijdens mijn ontbijt lees ik graag leuke blogs.

maak ik een lange wandeling
Dit is zo fijn en ontspannend om te doen soms. Lekker in de natuur, een beetje beweging en frisse lucht. Om te eindigen met thee in een of ander leuk boshutje, natuurlijk.

zing ik een aantal liedjes
Want zingen is ook één van de dingen waar ik het meest blij van word. Eigen liedjes of covers, piano of gitaar, dat maakt eigenlijk niet zoveel uit. Als ik maar lekker kan zingen!

doe ik gezellige en knusse dingen
Ik wil natuurlijk niet in mijn eentje deze zondag doorbrengen. Daarom ga ik het liefst met Mau of m’n liefste vriendinnen gezellig kletsen of een spelletje spelen of zoiets. Gewoon fijn samenzijn.

Deze zondag doe ik niet de dingen die ik zojuist heb genoemd, maar toch wordt het waarschijnlijk wel een hele fijne zondag. Ik ga namelijk samen met Mau naar een wellness-centrum-ding (ik weet telkens niet zo goed hoe ik het nu moet noemen, haha), dus we gaan vast en zeker helemaal ontspannen en genieten!

Een hele fijne zondag! Wat doe jij vandaag? Liefs