Hij schreef eerst gedichten maar is die toen op muziek gaan zetten. Heeft prachtige bruine ogen, een rauwe stem en speelt op een ontzettende sexy manier gitaar. En is van oorsprong Italiaans. Need I say more?

Jack Savoretti. Nog nooit van gehoord? Ik ook niet nee, tot ik hem ging opzoeken omdat hij optreedt op het Songbird Festival, waar ik in november heen ga. En zeker weten dat ik naar zijn optreden ga! Wat een man. Zijn liedjes maken me warm van binnen, geven me een soort van drang om meteen.. iets te gaan doen. Geven me het gevoel dat het leven groots en geweldig en mooi is. Dus neem alsjeblieft even de tijd om in ieder geval één van de onderstaande video’s te (bekijken en) beluisteren. Wedden dat je daarna ook de ander aanklikt?

Volgens mij is dit zijn nieuwste nummer, ‘Written in scars’.

En hieronder nog een heel ander nummer van hem. Superleuke clip ook, zeker een aanrader om te blijven kijken. Mensen van over de hele wereld die gevraagd zijn op dit nummer te dansen ‘like nobody’s watching’. En dat, samen met het mooie nummer, levert dit op… Gegarandeerd een vrolijkmaker!


If you feel like you’re wasting your time: waste it if you want to.

Het is op een bepaalde manier de omgekeerde boodschap dan wat er normaal gezegd wordt. Je kan niet alles doen in één leven. Het is een leugen dat alles altijd goed zal komen. Maar dat is hoe het is, en het is goed zo. Take it easy!

Geniet van de muziek, ik ben hopelijk weer snel terug met mooie posts.

Liefs!