De examens zijn voor mij voorbij! Eindelijk!
Ik heb nu weer alle tijd van de wereld om te bloggen, zou je zeggen, en ja dat is ook zo… Maar toch ben ik gisteren nog vooral met veel andere dingen bezig geweest. Ik heb eindelijk de geweldige ontdekking gedaan dat je gratis series kan kijken op internet en ik ben gisteren begonnen met het kijken van de serie ‘Girls’. Verder ben ik eindelijk weer bezig met muziek maken en oefenen voor zangles en pianoles. Zondag is er in onze tuin een concert, daar moet ik ook nog even voor aan de slag want het is de bedoeling dat ik dan ook een nummer speel. Ook op de diploma-uitreiking ga ik met alle mensen van muziek twee nummers spelen, dus daar zit ik ook al over na te denken. En verder heb ik het druk met kleine dingetjes en met relaxen:)

Maar ik wil mijn blog niet verwaarlozen dus ik ga vandaag beginnen met nieuwe posts te maken! Om te beginnen wil ik even dit vrolijkmakende filmpje met jullie delen. Dus stop met gedachteloos browsen door het internet. Neem even een kwartiertje de tijd, en kijk dit filmpje. Ik beloof je, je krijgt er geen spijt van…

De lijst van prijzen die deze short movie op filmfestivals heeft gewonnen, is heel lang. En dat is niet voor niks. Meestal heb ik echt niet het geduld om dit soort dingen uit te kijken, maar deze móet je gewoon af kijken. Ik beloof je: je dag wordt er helemaal goed van en jij wordt er helemaal vrolijk van!

Veel kijkplezier, laat me weten wat jullie ervan vonden!

Liefs, Sonja