Let’s get this YouTube thing started! Al een hele tijd zingt dit idee rond in mijn hoofd, maar telkens lukte het me niet om er eens echt de tijd voor te nemen. Ik deelde al vaker opnames met jullie die ik op mijn YouTube-kanaal ‘Sonja Felicia’ had gezet, maar nu wil ik dit echt gaan oppakken. Het is namelijk zó leuk om te doen, een filmpje maken van een liedje! Ik vind het heerlijk om op te nemen, achter mijn computer te zitten bewerken, meer te leren over audioproductie. Daarnaast is het gewoon heel leuk om zo’n eindproduct neer te zetten, eentje waarbij ik ook nog eens veel meer mogelijkheden heb voor tweede stemmen en andere arrangementen.

Vanaf nu wil ik om de week op zondag een filmpje op mijn YouTube-kanaal online zetten. Een eigen liedje of een cover, heel simpel of juist een waar veel werk in is gaan zitten. 

Vind je dat leuk? Bekijk dan mijn cover van Writer in the Dark, dat liedje van Lorde, hieronder. En als je daarmee klaar bent en je vond het leuk: klik op het duimpje en abonneer je op mijn kanaal! Hierdoor blijf jij op de hoogte van mijn nieuwe video’s (als je op het belletje klikt krijg je ook nog eens meldingen van nieuwe video’s!). Daarnaast help je mij er heel erg mee om vaker gezien te worden op YouTube. Abonneren wordt dus heel erg gewaardeerd!<3

 

Klik hier voor mijn cover van Writer in the Dark!

Cover: Writer in the Dark (Lorde)