Ik ben even lekker bezig geweest met rondmailen, en dat heeft resultaat! Ik heb een paar leuke optredens nu op de planning staan voor het komende voorjaar, waar ik jullie graag van op de hoogte stel. Helaas is het erg moeilijk om dingen echt vast te zetten, daardoor weet ik van veel optredens nog niet de datum of gelegenheid. Maar ik kon het toch niet laten om even een klein overzichtje te maken. Daar gaan we!

♡♡♡

13-04-16
Moira Unplugged
(Utrecht)

Oké dus stiekem is deze al geweest, maar ik wilde ‘m er toch even tussen zetten voor het overzicht. Moira is een super fijn podium om op te treden: het publiek is stil en luistert goed, er hangt een gezellige sfeer en het podium ziet er ook mooi uit. Weer een fijne inkomer, dus!

♡♡♡

12-05-16
Café De Bastaard
(Utrecht)

In Café De Bastaard mag ik een klein uurtje nummers komen spelen op de donderdagavond. Super leuk! Het zal een mengelmoesje worden van eigen nummers en covers die ik graag speel. Klik op de link voor het facebook evenement!

♡♡♡

21-05-16
De Eettuin
(De Stadstuin, Utrecht)

De Eettuin vindt plaats tussen 17.00 en 22.00, en ik speel mijn liedjes en wat mooie covers, afgewisseld door fijne deuntjes van een DJ om de gasten een hele fijne avond te bezorgen!

♡♡♡

Datum onbekend
TREK foodtruck festival
(locatie onbekend)

Ik vind het zooo leuk dat ik hier mag komen spelen! Ik hoor een dezer dagen wanneer & waar ik er precies mag staan. Maar volgens mij zijn dit super gezellige festivals, ontzettend gaaf dus om liedjes te spelen!

♡♡♡

11-06-16
Appeltaart Concerten
(Café Hofman, Utrecht)

“Hofman Café wil jou wekelijks een unieke ervaring bieden door live-muziek in een huiskamersetting te organiseren tijdens Appeltaartconcerten. Daarbij is het voor artiesten een unieke gelegenheid om ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Een unieke middag die je niet mag missen.”
Ik ben één van de drie acts die deze zondagmiddag een halfuurtje eigen nummers zal spelen. Ook hier kan je je aanmelden bij het facebook evenement!

appeltaartconcerten


Ook zijn er een aantal plaatsen waar ik wel mag komen spelen, maar waarvan de datum nog niet vaststaat. Of dit voor of na mijn semester in Zuid-Afrika zal plaatsvinden, is nog niet helemaal zeker, maar hier in ieder geval vast de plekken…. want ik vind het zo leuk!!

De Stadstuin

De Daktuin

The Venue

Café De Zaak

Acoustic Stage

Check tot slot ook mijn soundcloud-account voor mijn liedjes.