DE BLOG

het kleine universum van een meisje vol dromen en twijfels

Her Human Universe is precies wat de naam zegt: mijn kleine universum, waar ik vertel over wat mij bezighoudt. Simpel en puur. Gestart in mei 2013 op een blogspotaccount, en sinds november 2015 op het eigen domein herhumanuniverse.nl. Je kan hier 2-3 keer per week een nieuw stukje verwachten.

Op deze blog neem ik je mee op mijn ontdekkingstocht door de wereld en door het leven. Ik hou ervan om plekken, mensen en vooral verhalen te ontdekken. Dit doe ik aan de hand van vier categorieën:

HER MUSIC: Als singer-songwriter probeer ik mijn weg te vinden in de muziekwereld. Hoe ik dat doe en welke twijfels en dromen daarbij komen kijken omschrijf ik in de serie ‘Onderweg’. Daarnaast zet ik zelfgeschreven liedjes (soms ook covers) online, met een klein achtergrondverhaaltje erbij. Verwacht hier elke vrijdag een liedje of verhaaltje!

THE UNIVERSE’S MUSIC: Er is zo veel mooie, inspirerende muziek in de wereld. Dit is de plek waar ik die centraal stel. Van de mooiste klassiekers tot nieuwe, prikkelende muziek, en van de Beatles tot Eefje de Visser. Ook schrijf ik verslagen over concerten en festivals die ik heb bezocht.

THOUGHTS: Hier staat mijn innerlijke universum centraal. Ik beschrijf mijn gedachten en soms twijfels over het leven, de liefde en hoe de balans te houden in het leven. Als 20-jarige heb ik genoeg stof om over te filosoferen.

STORIES: Verhalen in alle soorten en maten. Verhalen uit mijn eigen leven: reizen die ik heb gemaakt, of het studentenleven, maar ook verhalen van anderen die mij inspireerden. Denk aan “kunst” (boeken, films, noem maar op), of toespraken en teksten van anderen.

profielfoto

Je kunt Her Human Universe volgen via Bloglovin’.
Ook ben ik te vinden op FacebookTwitter en Instagram.

Close