Tafelberg

Her Human Universe is voor dwalende zielen, de dromers, creatievelingen, en reizigers.

Ik noem mezelf een wanderer through life: ik zwerf niet alleen graag door de wereld, maar het liefst door het hele leven. Ik hou ervan om verhalen te ontdekken, mensen te ontmoeten, prachtige plekken te bezoeken. Op Her Human Universe creëer ik een weerspiegeling van mijn wereld en neem ik mijn lezers mee op mijn ontdekkingstocht door de wereld en door het leven. Belangrijke thema’s hier zijn inspiratie, reizenpersoonlijke ontwikkeling. 

De schrijfster en maakster van deze blog ben ik, Sonja (22), singer-songwriter en studente Conflict Studies in Utrecht. Soms een dromer, maar ook vaak een enthousiasteling. Ik hou van het leven en alles wat erbij hoort. Het allermeest hou ik van de liefde, muziek, reizen, nieuwe mensen leren kennen, zomer, lezen, natuur, lekker eten, yoga, festivals en lange avonden met diepe gesprekken en hard lachen. Ik ben slecht in dingen onthouden maar ik koester mijn mooiste herinneringen. En één ding is zeker: ik hou ervan om mezelf te uiten. Ik doe dat op Her Human Universe door geschreven stukjes, maar af en toe ook in de vorm van zelfgeschreven liedjes. Mijn semester studeren en reizen in Zuid-Afrika heeft me veel inspiratie gebracht, dit is ook terug te vinden in mijn blog en uitgebreide posts over een semester in het buitenland, reizen in Zuid-Afrika en over het land in het algemeen.

Ik hoop dat je op Her Human Universe kan vinden wat je zocht, en dat ik je snel weer hier mag verwelkomen!

BlogSociety

She’s a dreamer, a soul searcher and a wanderer. She drifts along, deep in thoughts, her mind craving exploration and her eyes telling tales of mysterious adventures.

IMG_1461 (2)

Op de hoogte blijven?

Je kunt Her Human Universe volgen via Bloglovin’.
Social media: Facebook | Twitter | Instagram.

Close